MERHAMET HİKAYELERİ

Senaryosunu Yorgos Lanthimos ve Efthimis Filippou'nun yazdığı 'Merhamet Hikayeleri', hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan, başka bir seçeneği olmayan bir adamın hikayesini üç parçalı bir masal olarak nitelendirilen bir üslupla anlatıyor. 

KUM ZAMBAĞI 

Özge Borak, Mert Turak ve Orhan Kılıç'ın başrollerini paylaştığı 'Kum Zambağı' eski kocasından eziyet gören bir kadının, kendisini yıllarca bekleyen adama anlaşmalı evlilik teklif etmesiyle gelişen olayları konu ediniyor. 

REYHAN

Abbas Rafei'nin yönetmenliğini üstlendiği 'Reyhan', kocası cinayetle suçlanan bir kadının hikayesini konu ediyor. 

Filmde Roshanak Gerami ve Roya Hosseini başrolleri paylaştı. 

HORIZON: AN AMERICAN SAGA

Kevin Costner'ın yönetmenliğini yapıp başrolünde oynadığı 'Horizon: An American Saga' izleyici ile buluşacak. 

Costner'a Sam Worgthington, Sienna Millerın eşlik ettiği film, İç savaştan önce ve sonrasını kapsayan 15 yıllık bir sürece odaklanıyor.

ŞEYTANIN RUHU

Steve Wolsh'un yönettiği 'Şeytanın Ruhu' filmi arkadaşlarıyla evde parti yaparken kendisini korkunç bir kabusun içerisinde bulan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

RIZK'IN OĞULLARI 3

Tarek Alarian'ın yönettiği 'Rizk'in Oğulları 3' filmi yeni bir başlangıç için eski dünyalarını geride bırakarak araba galerisi işletme hayallerini gerçeğe dönüştürmek isterken eski düşmanları ile karşı karşıya gelen kardeşlerin yaşadıklarını anlatıyor. 

Filmde, Amr Youssef ile Ahmed Ezz başrolleri paylaştı. 

ZUHRUF SAYE

Leo Yılmaz'ın yönettiği yerli korku filmi 'Zuhruf Saye', Zuhruf Saye, karanlık sırlarla dolu geçmişi nedeniyle ölümcül bir kaderle yüzleşmek zorunda kalan 'Ahmet'in hikayesini konu ediyor. 

Filmin oyuncu kadrosunda Derya Şen Akbacak, Sedat Atcılar, Yiğit Yengin, Mehmet Atcılar, Aygül Hanalyyeva gibi isimler yer alıyor.

KABUSA YOLCULUK

Abbas Rafei'nin yönetmenliğini üstlendiği 'Kabusa Yolculuk', altı arkadaşın ünlü korku filmlerinin çekildiği yerlere tur düzenlemeye karar vermelerinin ardından kurgusal sandıkları korkunç olayların gerçeğe dönüşmesi sonrasında yaşadıklarını işliyor. 

ÇILGIN HIRSIZ 4

Chris Renaud ve Patrick Delage'nin yönetmen koltuğunda oturduğu 'Çılgın Hırsız 4' filminin konusu ise şöyle:

Gru ve Lucy, kızları Margo, Edith ve Agnes ile birlikte ailenin en küçüğü Gru Junior'ı kucaklarına almalarıyla yeni bir hayata başlarlar. Artık Gru'nun karşısında yeni bir düşmanı vardır; Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina. Gru ve ailesi, yeni düşmanlarıyla karşı karşıya kalınca kaçmak zorunda kalırlar.  

SPY X FAMILY CODE: WHITE

'Spy x Family Code: White' filmi aniden görevi değiştirilen bir istihbarat ajanının hikayesini konu ediyor.