Daily Mail’in haberine göre, 60 yaşındaki oyuncunun 18 yaşındaki kızı Shiloh'nun Pitt soyadını bırakmak için başvuruda bulunmasından yalnızca bir ay sonra, bir kaynak, Pitt'in büyük çocuklarıyla ilişkisinin gergin olmaya devam ettiğini söyledi.

Ünlü oyuncuya yakın kaynak, "Yetişkin çocuklarla neredeyse hiç teması yok. Son aylarda çekim programı nedeniyle daha küçük çocuklarıyla etkileşimi de daha sınırlı,' diye paylaştı.

Pitt'in eski eşi Angelina Jolie'den (49) toplam altı çocuğu var: Üçü biyolojik olan Shiloh (18) ve ikizler Vivienne ve Knox (15), üçü de evlatlık olan 22 yaşında Maddox ve 20 yaşında Pax ve 19 yaşında kızları Zahara. 

Kaynak, çiftin velayet anlaşmasının iki küçük çocuğuyla görüşme hakkına da olanak tanıdığını belirtti. 

İçeriden biri, "Çocuklarla çoğunlukla Angelina ilgileniyor ancak anlaşmaya göre küçük çocuklarla görüşme hakkı da ona ait," diye ekledi.

Pitt, yeni yarış filmi "F1"in çekimleri için Avrupa'da bulunurken Jolie de küçük çocuklarıyla birlikte Los Angeles'ta yaşıyor. 

Haziran ayında Pitt'in, kızı Shiloh'un 18. doğum gününde kendi soyadından Pitt'i çıkarmak için başvuruda bulunmasının ardından "üzgün ve yaptıklarının farkında" olduğu bildirilmişti.

People'ın haberine göre, Oscar ödüllü oyuncuya yakın bir kaynak, kızının hayatından silinmesinin "çocuklarını kaybettiğinin" bir başka göstergesi olduğunu söyledi.