Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, günümüzde birçok kişinin geleneksel paylaşımlardan daha fazla kullandığı geçici paylaşımlar olan story için yorum yapma özelliğini ekliyor. Daha önce, story için yalnızca doğrudan mesajlarda yanıt verilebiliyordu. 

İNSTAGRAM STORY'DE YORUMLARI HERKES GÖREBİLECEK

Instagram, story için yorumları kullanıma sunuyor. 24 saat sonra otomatik olarak silinme özelliğine sahip olan "Story" için yalnızca doğrudan mesajlarda yanıt verilebiliyordu. Bu yeni özellik, kullanıcıların arkadaşlarının gönderileriyle etkileşime girmeleri için daha görünür bir yol sunuyor. 

Daha önce, bir Instagram "story"sine yanıt vermek yalnızca içeriği paylaşan kişiye özel bir mesaj göndererek yapılabiliyordu. 

Story için yorum yapma özelliği ilk aşamada yalnızca göndereni takip eden ve gönderenin de geri takip ettiği kişiler tarafından kullanılabilecek.

STORY İÇİN YORUM ÖZELLİĞİ İSTEĞE BAĞLI OLACAK

Yorum yapma özelliği de hikayeler gibi geçici olacak. Gösterimde 24 saat durabilen Story'nin süresi dolduğunda yorumlar da beraberinde ortadan kalkacak ancak story, profille öne çıkarılanlara sabitlenirse yorumlar da gözükebilecek.

Kullanıcılar herhangi bir story için yorumları açma veya kapatma seçeneğine sahip olacak.

Bunun yanı sıra dileyen kullanıcılar da yorumlarını herkese açık yerine dilerse direkt mesaj olarak göndermeye devam edebilecek.