İkili yeni Marvel filmleri Deadpool & Wolverine'i tanıtırken Reynolds, kendisi ve Jackman'ın birlikte süper kahraman türünden farklı bir film üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Reynolds, Entertainment Weekly'ye verdiği demeçte, "Yakında yapmayı düşündüğümüz bir şey var. Bizimki başarılı ve işe yarayan herhangi bir ilişki gibi diyebilirim: İki tarafın birbirini desteklemesi"

"Hugh'un gol atması ve kazanması için her zaman destek veriyorum. Ayrıca kalbinin ve zihninin sonsuz nüanslarını ve kim olduğunu da biliyorum. İlk elden şunu söyleyebilirim ki, sadece desteklenmeye değer biri değil, aynı zamanda desteklenmemesi imkansız biri." dedi.

Deadpool & Wolverine'in Çin'de 26 Temmuz'da vizyona girmesinin ardından, Reynolds ve Jackman bu hafta yönetmen Shawn Levy ile birlikte filmi tanıtmak için Şanghay'a geldiler. Bu, seride Çin'de vizyona giren ilk film oldu.

Reynolds ve Jackman, üçüncü Deadpool filminde Marvel kahramanlarını yeniden canlandırıyor. Filmde ortak bir düşmanı yenmek için zaman ve uzayda yolculuk yapıyorlar.

İkili daha önce Jackman'ın 2009 yapımı bağımsız filmi "X-Men Origins: Wolverine"de mutant süper kahramanları birlikte canlandırmıştı.