Reddit’te yayılan ve ABD merkezli halkla ilişkiler firması Full Scope tarafından hazırlandığı iddia edilen belgelerde, popüler çiftin ne zaman ayrılacaklarına yönelik bir strateji ortaya konurken duyurunun 28 Eylül'de yapılacağı belirtiliyor.

Ayrıca bu ayın sonunda, yani ayrılma duyurusundan sonraki üç gün içinde, "medyadaki infialin yatışması ve netliğin sağlanması için" resmi bir açıklama daha yapılması planlanıyor.

Açıklamada, duyurunun "nezaketli, saygılı ve karşılıklı saygıya vurgu yapan" bir metinle olacağı belirtiliyor.

Konuyla ilgili Kelce’nin ekibi iddiaları reddederken Swift’in ekibi konuyla ilgili bir açıklama yapmamıştı.

Son gelişmelere göre, iddialara rağmen her ikisi de 34 yaşında olan çifte yakın kaynaklar, ikilinin birlikteliklerinin "sağlam" olduğunu savundu. Daily Mail.com'a konuşan kaynaklar, sahte sözleşmeyle iddia edilen sözde ayrılıklarını "süper özel bir şey" planlayarak kutlamayı planladıklarını söyledi.

Bir kaynak, "Taylor bundan rahatsız olmadı ve oldukça eğlendi. Genellikle bu tür şeylere hiç aldırmaz ama bu çok komik bir yapay zeka işiydi. Kendisinden veya ekibinden gerçek bir tepki almaya bile değmez."

"Travis ile bu konu üzerine epeyce eğlendiler ve Travis'in ekibi avukatları sürece dahil etti çünkü belgede onun halkla ilişkiler firması geçiyordu." dedi.

Sözlerine devam eden kaynak, "Ayrılık tarihlerinin çok yaklaştığını öğrendikten sonra, 28 Eylül'ü kutlamak için süper özel ve eğlenceli bir şey planlamaları gerekiyor. Tesadüfen, 28 Eylül aynı zamanda sezonun ilk NFL maçına denk geliyor." şeklinde konuştu.

Travis Kelce, Amerikan futbolu ligi (NFL) takımlarından olan Kansas City Chiefs'te görev yapıyor.   

Reddit'te yayılan sözleşme metninde, "Örnek: Travis ve Taylor, dikkatli bir değerlendirmeden sonra yollarını ayırmaya karar verdiler. Her ikisi de birbirlerinin özel hayatlarına değer veriyor ve saygı duyuyorlar ve bu süreçte mahremiyetlerine olan saygınızı takdir ediyorlar. İkisi de kariyerlerine ve kişisel gelişimlerine odaklılar. Arkadaş kalıyorlar ve birbirlerine en iyisini diliyorlar." ifadeleri yer alıyordu.