Dizide canlandırdığı Gabrielle Solis rolüyle tanınan 49 yaşındaki ABD'li yıldız, Kaye Adams, Nadia Sawalha, Denise Welch ve Olivia Atwood'dan oluşan panelde, "eğer program geri dönerse kayıt yaptıran ilk kişi" olacağını itiraf etti.

Dizide New York'ta model olma hayalini gerçekleştiren ve birkaç yıllık başarının ardından kariyerini bırakıp yeni eşi Carlos Solis ile banliyöye taşınan bir modeli canlandıran ünlü aktris, kısa süre sonra hayatından sıkılıyor ve Jesse Metcalfe'nin canlandırdığı reşit olmayan bahçıvanı John Rowland ile bir ilişki yaşamaya başlıyordu.

Dizi yeniden başlatılırsa geri dönüp dönmeyeceği sorulduğunda Longoria, panelde, "Herkes bana günde yüzlerce kez dizi yeniden başlayacak mı diye soruyor ve ben de ilk imzayı atan kişi olacağımı söylüyorum."

"Şu anda ekibin gelmesini beklemek için Wisteria Lane'de olurdum çünkü o şovda geçirdiğim zamanı çok sevdim, tüm kadınları sevdim. Ve Gaby'i özlüyorum, onun teninde olmayı özlüyorum."

"Bugün dizide kocamı oynayan Carlos'la konuşuyordum, çünkü ikimiz de İspanya'dayız ve kızların çoğuyla da çok fazla konuşuyorum. Hayatımın o kadar büyük bir parçasıydılar ki... Beni kanatları altına alıp bana yolu gösteren kadınlara her zaman minnettar olacağım." dedi.

Bununla birlikte cesur sahneleriyle dikkat çeken dizinin çekimleri sırasında hiçbir yakınlık koordinatörünün olmadığını ve bu nedenle "saflığının iyi bir şey" olduğuna inandığını da ekledi.

2004-2012 yılları arasında çekilen dizi toplamda sekiz sezon sürmüştü.