İngiliz şarkıcı ve şarkı yazarı Robbie Williams (49), 30 yıllık kariyerinin dönüm noktalarını anlatan dört bölümlük bir belgesel dizisiyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Williams’ın hayatının her anına değinen belgeselde, Spice Girl grubuyla tanınan eski sevgilisi Geri Horner ile olan ilişkisi de masaya yatırılıyor.

Geri Horner…

İki ismin 2000 yılında bir aşk yaşadıkları söyleniyor. O zamanlar ikisi de çok başarılı olan Take That ve Spice Girls gruplarından ayrılmışlardı.

Belgeselde yaşadıklarını hatırlayan Williams, paparazziler tarafından takip edilmelerinin sebebinin kendisi olduğu yalanını söylediği için onu terk ettiğini açıkladı. “Çok kafa karıştırıcı bir ilişkiydi çünkü o bir kadın, ben de bir erkeğim.” şeklinde konuşan ünlü şarkıcı, “Biz çok iyi arkadaşız, geçmişin enkazını çözmeye çalışıyoruz.” diye ekledi.

YEME BOZUKLUĞUNU DA ANLATTI
Belgeselin başka bir yerinde de Williams, yeme bozukluğuyla mücadelesini ilk kez anlattı. Günde sadece bir muz yiyerek 90 kaloriyle hayatta kaldığı, hayatındaki endişe verici dönemi hatırladı.

O dönem hakkında Sun’a konuşan şarkıcı, “Tüm hayatım boyunca benimle birlikte olan kapsamlı bir yeme bozukluğu vardı, bu tüm bozuklukların bir karışımı.”

“Bende ‘bigoreksiya’ vardı; bu da kaslarınızın ve bedeninizin olmadığını ve anoreksiyanın olduğunu düşünmekti. Yine de eksik olan bir kelime var ve ben de oyum. Ya kısıtlayıcıydım ya da aşırı yemek yiyordum. Hiçbir zaman doğru miktarda yemedim. Bir yeme bozukluğum var ama hangisinin benimki olduğundan emin değilim.” şeklinde konuşmuştu.